Hej, vi er Original Interior

Vi forestiller os en verden, hvor design og unikt tilpassede køkkener går hånd i hånd. Hvor design er en en selvfølgelighed og tilpasning er helt op til dig. Hvor snedkerskabte løsninger ikke koster en formue.

Vi udfordrer "status quo" ved produktion på den anden side af kloden, og søger nye og bæredygtige veje, med et lokalt og nærværende mindset.

Vores formål er at finde balancen mellem det smukke og det unikt tilpassede.

Vil du høre mere ?

Innovativ produktion

En ny og innovativ måde at bygge køkkener.
Vi fusionerer klassiske håndværkdyder, med moderne maskinproduktion.

Tidsløse designs

Bæredygtigt design. Ja, vi mener det faktisk. Vi rådgiver i form og design, som aldrig går af mode, og dermed sjældent bliver udskiftes. Vores køkkener skal overleve os.

Unik tilpasning

Design er en selvfølgelighed, og fit er helt op til vores kunder. Vi laver unikke og snedkerskabte køkkener, som ikke nødvendigvis koster en formue.

Sammensætningens kunst

Vi søger inspiration i naturen, og forvandler dens grove og organiske virkelighed, til varme rammer og og æstetiske linjer.

Vi nørder i design, konstruktion
og naturmaterialer

Naturens materialer, er en videnskab i sig selv. Hos Original elsker vi, at nørde med materialernes egenskaber og muligheder. Det er ikke altid de vil som vi vil, men hver dag bliver vi klogere på, hvad som kan lade sig gøre. I sidste ende giver det os et solidt grundlag, når vi skal rådgive vores køkkeneventyrer.

Vi læner os ikke tilbage, eller gør som “man plejer”.
Plejer er ikke for os. Vi søger det unikke og ekstraordinære, ligesom vores kunder.

Vi nørder i design, konstruktion
og naturmaterialer

Vores unikke køkkener er noget for sig. I væres søgen på et smartere køkken, opfandt vi ny og innovativ måde, at konstruere på. En metode som giver en designmæssig frihed og uendelige muligheder for "customization".

Unikke køkkener, skabt med passion

Tidsløst design
For os er design mere end forbipasserende trends. Således undgår vi fornyelse i køkkenet, og passer på moder natur ved ikke at smide ud.
Gedigent og gennemtænkt
Æstetik og kvalitet går hånd i hånd. Med en påstand om at vores køkkener, skal overleve skaberen, kan du trygt stole på, at du aldrig udskifter et køkken fra os.
Ærligt håndværk
Vælger du et køkken fra os, vælger du også lokalt håndværk. Vores køkkener bliver opfundet, designet, produceret og leveret fra vores snedkeri og showroom på Islevdalvej 190 i Rødovre.

Altid tilstede

Vi kender det selv. Store projekter kræver mange hænder, og ofte mistes overblikket undervejs.

Hos Original har vi et "one man/woman" princip som betyder, at du taler med én og samme person fra indledende møde til færdigt succesfuldt projekt.

Punktlighed og professionalisme er i vores DNA. Hos os kan du regne med, at planer og deadlines, ikke er en variable størrelse.

Made in Copenhagen

Design
I tæt relation med vores kunder, bliver vi klædt godt på til at design et køkken. Vi designer inhouse, og anstrenger os indtil vi sporer glæde hos vores kunder.
Konstruktion
Når tegninger og design er godkendt, konstruerer vi køkkenet, ud fra vores unikke måde..
Snedkerkunst
Når alle tegninger ligger klar, igangsættes produktionen. Og produktionen foregår på den anden side af en tyk glasrude som deler vores snedkeri og showroom. Oplev det selv, næste gang du besøger os.
Vi former snedkerkøkkener til enhver pengepung

Skal vi designe dit nye køkken?

Book et uforpligtende møde med os og fortæl om dit drømmekøkken.
Vi spidser blyanten, tuner ind på dine idéer og skræddersyer et køkken til dig.

Showroom

Original Interior ApS
Islevdalvej 190
DK 2610 Rødovre
CVR: DK-29325138

handelsbetingelser
Åbningstider

vores døre er åbne 24/7.
Hos os kan du booke:
- Et personligt designmøde
- et online designmøde
- et showroombesøg 24/7 (15.02.2024)

BOOK HER